«دایرهی مستقل درآمدهای عمومی» (سازمان مالیاتی) جمهوری یونان اعلام کرد که شرکتها و دیگر مشاغلی که پایانههای فروشگاهی جدید مورد تایید دولت را جایگزین صندوقهای فروش قدیمی نکنند، با جریمهای معادل 500 یورو (معادل 550 دلار و 20 سنت) برای هر حسابرسی مالیاتی روبهرو خواهند شد.
سازمان مالیاتی یونان با این کار در نظر دارد صندوقهای فروش را مستقیما به «درگاه سازمان مالیاتی» (تَکسیسنت) متصل کند تا مسئولان مالیاتی بتوانند همهی تراکنشهای نقدی را بلادرنگ و در زمان وقوع مشاهده کنند. برای این منظور، نیازی به نصب و استفاده از دستگاههای کارتخوان که در فراخوانهای پیشتر الزامی شمرده شده بود نیست. مشاغل یا خدمات فاقد دستگاههای کارتخوان نیز میتوانند به سامانهی جدید بپیوندند.
در یونان برخی مشاغل و حرف، مانند وکلا و پزشکان، ادعا میکنند که دستگاههای کارتخوان آنها ازکار افتاده و به اینترنت متصل نیستند، تا بتوانند ویزیتها را نقدی دریافت و در میزان مالیات تقلب کنند. این موضوعی فراگیر در زمینهی فرار مالیاتی بهشمار میرود.
اما به گزارش سایت خبری کاثیمرینی «گئورگوس پیتسیلیس»، یکی از مقامات مالیاتی کشور یونان، اعلام کرد که “آغاز سال 2020 به این معنی است که آنها مجبورند دیجیتالی شوند؛ زیرا این سازمان فهرستی از تغییرات بزرگ دیگر را تهیه کرده که شامل «سامانهی صدور فاکتور الکترونیک» میشود و نصب پایانههای فروشگاهی جدید در این راستا ضروری است”.
در این زمینه، «کارپوشههای فنی الکترونیکی» (حاوی برخی اطلاعات و قوانین مالیاتی) بارگذاری شده و از قبل به اطلاع بیشتر مشاغل رسیده است؛ اما در هیچیک اشارهیی به این موضوع نشده است که در صورتی که مسافرخانهها و هتلها، رستورانها، کافهها و حرفی مانند وکلا و پزشکان بهجای استفاده از پایانههای الکترونیک یا دستگاههای کارتخوان، پول نقد مطالبه کنند، چه اقدامات بایستهیی صورت میگیرد.
اتوماسیون فرایندهای حسابرسی نیز موجب بازپرداخت سریع مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزودهی شرکتها و مشاغلی گردیده است که ترتیب پرداخت اقساط اجباری مالیات خود را دادهاند؛ در غیر اینصورت باید به روال معمولی منتظر شوند.
کارپوشههای فنی الکترونیکی، تحت یک پلتفرم جدید که نام آن «مایدیتا» (مخفف: حسابداری دیجیتال و اپلیکیشن مالیاتی من) است، و بهجهت جلوگیری از ازدحام حجم بالای صورتحسابهای مالیِ مشتری-فروشنده، قابلیت این را دارند که بهطور خودکار اظهارنامه و سایر فرمهای مالیاتی را پر کنند.
در سامانه جدید،چه مواردی لازم به رعایت است؟
در قالب این سامانهی جدید، ضروری است همهی مشاغل دائمی و پارهوقت (دستمزد بگیران)، فاکتورهای خود را اعلام و کارپوشههایشان را بهطور الکترونیکی و در اتصال مستقیم با «تَکسیسنت» تکمیل کنند؛ اما در جایی عنوان نشده است که اگر پول نقد بهجای تراکنش مالی دیجیتال استفاده شد، حسابرسان مالیاتی چهگونه از آن مطلع خواهند شد. با این وجود، امکان انجام تصحیح بهشکل برگتشخیص متمم و چاپ مجدد مفاصاحسابهای صادر شده توسط حسابداران و حسابرسان مالیاتی وجود دارد.
به حساب خود برسید.
موسسه حسابداری چرتکه پرداز
تجربه و اعتماد دو مولفه اساسی برای اثبات کیفیت خدمات توسط هر سازمان می باشد که جز با گذشت زمان بدست نمی آید. در این میان موسسه مالی و حسابداری چرتکه پرداز اعتماد شرکتها، کسب و کارها و سازمان های مختلف را به خود جلب کرده است.
رسالت ما ارایه خدمات با بهترین کیفیت در بالاترین سطح حرفه ای ممکن به مشتریانمان است. اعتقاد داریم که با این طرز عمل، می توانیم اعتبار خود را افزایش دهیم تا در حرفه مان بهترین بمانیم. ما به رعایت ارزش های اخلاقی با عمل کردن به آن ها، اعتقاد راسخ داریم.
قوانین پیچیده، بخشنامههای متعدد و ابهام و تعارض در قوانین، ایجاد یک گزارش مالی و ارائه آن به استفاده کنندگان برون سازمانی اعم از سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و .. را کاری بسیار تخصصی کرده است. این دشواری و پیچیدگی نهتنها باعث اتلاف وقت سازمانها و شرکتها میشود، بلکه درنهایت موجب تحمیل هزینه های سنگین میشود و خسارتهای گاه جبرانناپذیری را برای شرکتها و سازمانها به همراه میآورد. ما در موسسه چرتکه پرداز ادعای تسط کامل بر تمام قوانین و مقررات را نداریم اما همواره در تلاشیم که از آخرین تغییرات علم حسابداری و قوانین کشور با اطلاع بوده دانش خود را بروز نگهداریم.
جهت ارتباط با ما
آدرس :
گیلان، لنگرود، بلوار شهید عبدالکریمی، روبه روی پلیس+۱۰، کوچه صدف، پلاک۱۰، موسسه حسابداری چرتکه پرداز
تلفن تماس:
013-42531537
09112437827
09118548004
دیدگاه خود را بنویسید